Seuraa meitä myös facebookissa, Etelä-Suomen Timanttiporaus Oy

Timanttiporausta ja timanttisahausta käytetään tyypillisesti erilaisten reikien, aukkojen ja syvennysten tekoon. Menetelmät soveltuvat koviin materiaaleihin, kuten betoniin, teräsbetoniin, tiileen, luonnonkiveen ja asfalttiin. Timanttikalustolla saavutetaan siisti leikkuujälki ja hyvä mittatarkkuus. Etuina on myös mahdollisimman hyvä rakenteen lujuuden säilyttäminen ja muihin menetelmiin verrattuna vähäinen melu- ja pölysaaste.

Timanttityöt veloitamme cm-perustein.


TIMANTTIPORAUS

Timanttiporalla voidaan porata seinä-, lattia- ja kattorakenteita. Kalustomme puolesta kykenemme poraamaan yksittäisiä reikiä, joiden halkaisija on väliltä 10mm - 1000mm (1 metri). Riviporaamalla pystymme tekemään paljon suurempiakin aukkoja. Jatkovarsien avulla reikiä voidaan tehdä myös erittäin paksuihin rakenteisiin (paksuus jopa useita metrejä). Myös viistojen reikien timanttiporaaminen on mahdollista.

TIMANTTISAHAUS

Timanttisahaus soveltuu muun muassa erilaisten aukkojen työstämiseen seinä- ja lattiapinnoissa. Timanttisahaa käytetään paljon myös purkutöiden yhteydessä. Voimavirtasahalla pystymme sahaamaan aukkoja yli metrin paksuiseen seinään. Pienemmällä valovirralla (230V) toimivalla timanttisahalla päästään 30cm paksuuteen. Käytössämme on myös ns. holvisaha, joka soveltuu erityisesti lattian betonisahaukseen ja asfaltin sahaukseen.

Katso kuvia timanttiporauksesta